Серийният кръшкач Благой Георгиев е слагал неведнъж и два пъти рога на

...
Серийният кръшкач Благой Георгиев е слагал неведнъж и два пъти рога на
Коментари Харесай

Уникална пловдивчанка пожелана от сериен кръшкач

Серийният кръшкач Благой Георгиев е слагал нееднократно и два пъти рога на Златка Райкова. Докато бил със Златка, постоянно свалял разнообразни девойки по нощните заведения, като една от тях била именно Мис България 2020 Венцислава Тафкова от Пловдив . Двамата се срещнали в известен чалга клуб и Благо незабавно я налазил. 

Тафкова отговаряла навръх неговите критерии за идеална жена – млада, под 25-годишна, известна и задоволително наивна, с цел да му се върже за бебе №5.

В следствие Благо траял да упорства за срещи с миската, която през днешния ден можеше да бъде на мястото на забременената Поли Спасова, настояват осведомени.

Подобен беше и казусът с моделката Биляна Евгениева, която Георгиев намерено сваляше в столично заведение. Именно след въпросния флирт починалият Христо Сираков разтрогна годежа с Евгениева. Тогава набожният футболист към момента не беше със Златка Райкова, само че бързо откакто заживя с нея, стартира да гледа настрана.

Загадка остава единствено за какво Златка Райкова толкоз дълго си е затваряла очите за изневерите на Благо. И дали именно Венцислава Тафкова не е повода двамата да се разделят, откакто плеймейтката го хваща в крачка, пита " Шоу.бг "?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР